About

Kunnen we daar iets beters voor bedenken…


Na zijn studie levensmiddelentechnologie was Eric Pappot vele jaren actief in de levensmiddelenindustrie waarin het verpakken van producten van essentieel belang is. Een aantal jaar geleden kreeg hij de intrigerende vraag: “Al die piepschuimboxen die maar via de online business worden gebruikt, kunnen we daar iets beters voor bedenken?” Die vraag triggerde Eric waarmee hij een milieuvriendelijke isolatieverpakking op basis van papier is gaan ontwikkelen.

Een slimme combinatie

Het basisidee

Het basisidee om te gaan werken met papiervlokken was er snel; de uitwerking van dit idee, het doorontwikkelen van het concept en het testen vergden nog wel enkele jaren.

Daarbij combineerde Eric zijn eigen kennis van verpakkingen met de isolatietechniek uit de woningbouw. Zo ontstond stap voor stap een nieuw, uniek product. De EcoCoolBox.

Een jonge en innovatieve organisatie

Thermologistics Group

De eerste jaren ontwikkelde Eric het concept binnen de organisatie PackPort. Nu er steeds meer vraag ontstaat naar het product, zijn alle activiteiten ondergebracht bij Thermologistics Group. Thermologistics Group is een jong en innovatief bedrijf dat zich ten doel heeft gesteld om milieuvriendelijk alternatieven te bedenken ten opzichte van plastic isolatieverpakkingen.

 

De ambitie is groot: wereldwijd alle plastic isolatieproducten vervangen door op papier gebaseerde alternatieven. Thermologistics Group staat voor innovatie en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen.

Product updates en ontwikkelingen

Laatste nieuws

Vacature machine operator bij Thermologistics Operations B.V....

EcoCoolBox kraft deksel

Vacature Productie Chef...

Nieuws en ontwikkelingen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt altijd nieuws en product updates.